Ella kangas elokuvat ja tv-ohjelmat

Ella Kangas – IMDb

Ella Kangas is known for Hayflower, Quiltshoe and the Rubens Brothers (2017), Mieheni vaimo (2022) and Hotel Swan Helsinki (2020). IMDbProStarmeter.

Ella Kangas. Actress: Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Ella Kangas is known for Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset (2017), Mieheni vaimo (2022) and Hotel Swan Helsinki (2020).

Ella Kangas – The Movie Database

Ella Kangas — The Movie Database (TMDB)

Ella Kangas is known as an Actor. Some of their work includes Heinähattu, Vilttitossu & Rubensin veljekset and Mieheni vaimo.

Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan lapsitähdet tienasivat …

Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan lapsitähdet tienasivat aikuisten kiroilusta – “Saimme melkein kaksikymppiä!” – MTVuutiset.fi

24.12.2017 — Lastenelokuvan pääosissa Heinähattua ja Vilttitossua esittävät lapsinäyttelijät Emily Shipman ja Ella Kangas. Yhdeksänvuotiaalla Emily …

Lastenelokuvan pääosissa Heinähattua ja Vilttitossua esittävät lapsinäyttelijät Emily Shipman ja Ella Kangas.

Heinähatun ja Vilttitossun lapsinäyttelijät ottavat rennosti …

Heinähatun ja Vilttitossun lapsinäyttelijät ottavat rennosti valkokankaalla – ”Jos kerran olet ollut lapsi, niin kai sinä tiedät” – Lasten uutiset | HS.fi

24.11.2017 — Uuden lastenelokuvan rooleissa nähdään tuttuja kasvoja sekä alakouluikäiset näyttelijälupaukset, Emily Shipway, 9, ja Ella Kangas, 7.

Uuden lasten­elokuvan rooleissa nähdään tuttuja kasvoja sekä alakoulu­ikäiset näyttelijä­lupaukset, Emily Shipway, 9, ja Ella Kangas, 7.

HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA RUBENSIN … – TV-ohjelmat

11.9.2022 — Rooleissa: Emily Shipway, Ella Kangas, Niina Lahtinen, Aku Hirviniemi, Janne Kataja, Joonas Nordman, Krisse Salminen, Pirjo Heikkilä.

HEINÄHATTU, VILTTITOSSU JA RUBENSIN … – TV-ohjelmat

22.10.2022 — Rooleissa: Emily Shipway, Ella Kangas, Niina Lahtinen, … Neliosainen sarja elokuvasta Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset.

Mieheni vaimo | Yle Areena

Sarja ei anna yksinkertaisia vastauksia isoihin kysymyksiin. Rooleissa: Pirjo Lonka, Sara Soulie, Bruno Baer, Ella Kangas. Tuotanto: Lucy Loves Drama.

Aviomies on palaamassa Tallinnasta kotiin ja saa sairaskohtauksen. Sairaalassa tämän kaksoiselämä paljastuu, kun kahden toisilleen tuntemattoman naisen elämät alkavat kietoutua yhteen. Etsiessään vastauksia kysymyksiinsä he tulevat paljastaneeksi toisilleen myös itsensä ja omat salaisuutensa. Miten jatkaa elämää, joka on perustunut harhaan tai suhtautua ihmiseen, joka on toisaalta muistutus petoksesta, toisaalta ainoa vertaistuki? Sarja ei anna yksinkertaisia vastauksia isoihin kysymyksiin. Rooleissa: Pirjo Lonka, Sara Soulie, Bruno Baer, Ella Kangas. Tuotanto: Lucy Loves Drama. Kuvailutulkattu.

Kultakuume: Naisten tekemässä huumorissa nainen on …

Kultakuume: Naisten tekemässä huumorissa nainen on aktiivinen toimija ja miehet seurailevat sivusta | Kultakuume | Yle Areena – podcastit

Nopolan kirjailijasiskokset kertovat Kultakuumeessa tarinasta ja elokuvan päähenkilöitä näyttelevät Emily Shpiway ja Ella Kangas elokuvasta.

Siskonpedin tekijät valtasivat huumorin miehiltä. Ohjaaja Anna Dahlman ja näyttelijä Niina Lahtinen kuuluvat Siskonpeti-komediasarjan tekijäryhmään. Kolme vuotta sitten alkanut sarja on ollut valtava menestys, sarja on saanut melkein miljoona katsojaa. Siskonpeti on myös feministinen teko: siinä naiset ovat toimijoita ja miehet tarkkailijoita. Nyt Dahlman ja Lahtinen ovat tehneet myös komediaa lapsille uudessa Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvassa.Nopolat eivät kirjoita vain lapsille, vaan kaikille. Sinikka ja Tiina Nopolan kirjaan perustavassa Heinähattu ja Vilttitossu ja Rubensin veljekset -lastenelokuvassa on myös aikuisia koskettava teema: ihmisellä on kaipuu olla joku toinen. Nopolan kirjailijasiskokset kertovat Kultakuumeessa tarinasta ja elokuvan päähenkilöitä näyttelevät Emily Shpiway ja Ella Kangas elokuvasta.Sukulaiset koolle ja kalkkunaa pöytään, thank you! Amerikkalaisissa elokuvissa ja sarjoissa vietetään näyttävästi Thanksgiving Dayta eli kiitospäivää. Mitä silloin juhlitaan? New Jerseystä kotoisin oleva Talia Åhlström viettää Suomessa jo yhdettätoista kiitospäiväänsä suomalaisen aviomiehensä ja lapsensa kanssa. Seksifantasiat edistävät hyvinvointia, väittää Radio Regina. Yle kysyi naisilta, millaisia pornokohtauksia he haluavat? Naiset kirjoittivat suuren määrän tarinoita, niistä syntyi uusi radiopodcastsarja Radio Regina. Kultakuumeen juontaa Mari Lukkari.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset | Iltapulu.fi

8.1.2023 — Rooleissa: Emily Shipway, Ella Kangas, Niina Lahtinen, Aku Hirviniemi, Janne Kataja, … (86′) Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.

Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. (Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset 2017). Kattilakosken perheen huvilaloma alkaa väärinkäsity…

Keywords: ella kangas elokuvat ja tv-ohjelmat