Juha puhtimäki perhe

Juha Puhtimäki – Wikipedia

Juha Puhtimäki (s. 20. kesäkuuta 1985 Ilmajoki) on suomalainen pesäpalloilija, joka edustaa Superpesis-joukkue Manse PP:tä. Hän on pelipaikaltaan lukkari.

pelaaja antoi takaisin niin, että katsojan takki kääntyi täysin

Iltalehti

10.6.2021 — Joukkueen tähtipelaajiin kuuluvat Juha Puhtimäki ja Henri Puputti eivät suostu ottamaan taka-askeleita missään tilanteessa.

Juha Puhtimäki sai ensimmäisen mailansa jo 1,5-vuotiaana …

Juha Puhtimäki sai ensimmäisen mailansa jo 1,5-vuotiaana, mutta vasta raviharrastus opetti rauhoittumaan pesäpallokentällä: “Poika on hyvä jarru ja pitää minulle kuria”

6.5.2019 — Juha Puhtimäki puolustaa Joensuun Mailan kanssa miesten pesäpallomestaruutta. Talla pohjassa treenaava ja itseltään paljon vaativa lukkari …

Juha Puhtimäki puolustaa Joensuun Mailan kanssa miesten pesäpallomestaruutta. Talla pohjassa treenaava ja itseltään paljon vaativa lukkari rauhoittuu, kun tallilla on vastassa salskea ja lempeä Johnny Flame, Puhtimäen ohjastettava ja henkilökohtainen terapiakaveri.

Manse PP:n Juha Puhtimäki puhuu nyt välierien kohutilanteesta

Manse PP:n Juha Puhtimäki puhuu nyt välierien kohutilanteesta – Pesäpallo – Ilta-Sanomat

9.9.2022 — Juha Puhtimäki kyllästyi törkeisiin huutoihin – kohun keskelle joutunut lukkari huomauttaa nyt tärkeästä asiasta.

Huutelukohun keskelle joutunut Manse PP:n Juha Puhtimäki ei malta odottaa pesäpallofinaalien alkua legendaarisessa pyhätössä. Tähtilukkari povaa vierasyleisöltä ”lämmintä” vastaanottoa.

Juha Puhtimäki haluaa törkeän käytöksen pois pesäpallosta

Juha Puhtimäki haluaa törkeän käytöksen pois pesäpallosta: ”Aikuisten ihmisten pitää pystyä kontrolloimaan, mitä päästävät suustaan” – Urheilu – Aamulehti

20.5.2022 — Juha Puhtimäki haluaa törkeän käytöksen pois pesäpallosta: ”Aikuisten ihmisten pitää pystyä kontrolloimaan, mitä päästävät suustaan”.

Manse PP haki Seinäjoelta voiton, mutta täysi pistepotti jäi haaveeksi.

Venla Tanhua & Juha Puhtimäki -lukkarileiri Varalassa

Juha Puhtimäki jatkaa Mansen paidassa vuoteen 2024 asti – Urheilu – Aamulehti

8.6.2022 — Juha Puhtimäen jatkosopimus julkistettiin keskiviikkona Varalan urheiluopistolla. Oikealla Manse PP Edustus ry:n puheenjohtaja Pirkka Savilahti.

Aamulehti

Kahden lajin lumoissa – heili.fi

Venla Tanhua & Juha Puhtimäki -lukkarileiri Varalassa

Juha Puhtimäki on suomalainen pesäpalloilija. Hän on pelipaikaltaan lukkari. Puhtimäki siirtyi kaudeksi 2021 tamperelaisen Manse PP:n joukkueeseen. Edellisiä …

Leiri järjestetään 2.-4.1.2023. Tule hakemaan vinkkejä pesäpallon huipuilta!

Juha Puhtimäki – Facebook

Kahden lajin lumoissa – heili.fi

22.4.2020 — Juha Puhtimäki on saavuttanut pesäpallossa paljon, joku voisi sanoa että kaiken mahdollisen: kirkkaimpana kruunussa loistaa Joensuun Mailan …

Ainakaan hevosmiestä ei Juha Puhtimäestä pitänyt tulla. Vaikka paapalla oli ravihevosia ja isän mukana poika kulki tiivisti raveissa pelaamassa, oli h…

Juha Puhtimäki. 2308 likes · 3 talking about this. Tervetuloa Juha “Putte” Puhtimäen viralliselle fanisivulle!

Keywords: juha puhtimäki perhe