Kreikka koronarajoitukset lapset

Kreikka: matkustustiedote – Ulkoministeriö

7.2.2023 — Jälkijäristykset jatkuvat alueella ja voivat tuntua myös Kreikassa. Matkailijoita kehotetaan noudattamaan tarkoin viranomaisten ohjeita ja …

Ulkoministeriön verkkopalvelu

Koronavirusuutiset Kreikassa – Ulkoministeriö

22.9.2022 — Kreikan viranomaiset seuraavat tilanteen kehittymistä ja voivat muuttaa rajoituksia tarvittaessa lyhyelläkin varoitusajalla. Suurlähetystö ei …

1.5.2022 alkaen Kreikkaan matkustavat voivat saapua maahan ilman, että tarvitsee esittää rokotus- tai vastaavaa todistusta. Tarkista viimeisimmät määräykset travel.gov.gr!

Matkustaminen Kreikkaan – Kreikan koronarajoitukset | TUI.fi

Tältä sivulta löydät tärkeää tietoa Kreikkaan matkustamisesta. Mitkä ovat Kreikan koronarajoitukset ja mitä vaaditaan Kreikkaan matkustavalta juuri nyt?

Kreikka – Koronaviruspandemia ja kansalliset säännöt: EU:n …

Kreikka – Koronaviruspandemia ja kansalliset säännöt: EU:n digitaalinen koronatodistus ja kansalliset toimet, jotka koskevat matkustamista toisesta EU-maasta tai EU:n ulkopuolelta.

23.11.2022 — EU-maat ovat sopineet koordinoivansa toimiaan, joilla vapaata liikkuvuutta voidaan joutua rajoittamaan koronaviruspandemian vuoksi.

Kreikka – Koronaviruspandemia, matkustaminen ja voimassa olevat kansalliset säännöt. EU:n digitaalisen koronatodistuksen käyttäminen, matkustaminen toisesta EU-maasta tai EU:n ulkopuolelta. Lisätietoa kansallisista toimista ja alue- ja paikallistason rajoituksista.

Kreikka – tietoa maasta – Aurinkomatkat

Kreikan nähtävyydet, valuutta ja matkustustiedot | Aurinkomatkat

Tietopaketti Kreikan valuutasta, hintatasosta, nähtävyyksistä, juhlapäivistä sekä matkustusturvallisuuteen liittyvistä asioista.

Kreikan koronarajoitukset lomasesonkina 2022 | VAGABONDA

3.4.2022 — Kreikan koronarajoitukset keväällä ja kesällä 2022: kuinka maahan pääsee, tarvitseeko rokotetodistusta, täytyykö käyttää maskia?

Kreikan koronarajoitukset keväällä ja kesällä 2022: kuinka maahan pääsee, tarvitseeko rokotetodistusta, täytyykö käyttää maskia?

Kreikkaan matkustaminen | Yle Uutiset

Kuvassa on näkymä rannalle. Koronarajoitukset · Rajoitusten höllentyminen voi näkyä pian lentovarauksissa – Finnairin mukaan “patoutunutta kysyntää on paljon …

Ylen uutiset aiheesta ”Kreikkaan matkustaminen” nopeasti ja luotettavasti.

Tärkeää tietoa ennen matkaasi | Tjäreborg

Koronatodistukset, maahantulokaavakkeet, lapsia koskevat vaatimukset. … Suomi on poistanut maahantuloa koskevat koronarajoitukset 1.7.2022.

Tänne olemme koonneet tärkeää tietoa matkustamisesta kohteisiin, joissa on edelleen rajoituksia pandemian jäljiltä. Tjäreborg

Haaveiletko heinäkuisesta perhelomasta Kreikassa? Varaudu …

Iltalehti

25.5.2021 — Kreikka toivottaa matkailijoita taas tervetulleiksi – ja suomalaistenkin on … kuuluvat vanhemmat sekä kaksi alle 16-vuotiasta lasta.

Grafiikat näyttävät matkakohteiden tilanteet – Ulkomaat | HS.fi

Korona jyllää edelleen monissa suomalaisten suosimissa ulkomaan lomakohteissa – Grafiikat näyttävät matkakohteiden tilanteet – Ulkomaat | HS.fi

11.8.2021 — Kreikka sekä sille kuuluvat saaret Kreeta ja Rodos ovat tänäkin kesänä olleet … Käytössä olevat koronarajoitukset vaihtelevat alueittain, …

Koronan lisäksi Etelä-Euroopan suosituissa matkakohteissa ongelmia aiheuttavat polttava helle sekä maastopalot.

Keywords: kreikka koronarajoitukset lapset