Silja line lapset

Perheille – Tallink & Silja Line

Inspiraatiota perhematkalle – Tallink & Silja Line

FriendSHIP-ranneke lapsille. Siljan uusien FriendSHIP-rannekkeiden avulla lapset ja nuoret voivat itse lunastaa herkkuja ja elämyksiä laivalla. Testasimme mitä …

Lapsen nauru pelastaa päivän kuin päivän. Näiden vinkkien ja tarinoiden avulla varmistat, että koko perhe kokee unelmiensa loman.

FriendSHIP Ystävyyden laiva kaikenikäisille lapsille

FriendSHIP Ystävyyden laiva kaikenikäisille lapsille – Tallink & Silja Line

Talvilomalla Tukholmaan. Silja Linen Helsinki-Tukholma-reitin laivoilla nautit perheen kanssa yhdessä loman kiireettömästä herkuttelusta ja shoppailusta!

FriendSHIP on pääsylippu unohtumattomaan perhelomaan laivalla ja lupaus kivasta tekemisestä, jota on valtavasti ihan jokaiselle. Ystävyyden laiva on lastattu hyvällä ruoalla, edullisilla ostoksilla, uusilla ystävillä ja jännittävillä seikkailuilla.

FriendSHIP Kiddos perheen pienimmille – Tallink & Silja Line

Silja FriendSHIP – Ystävyyden laivalla on valtavasti tekemistä, jännittäviä seikkailuja ja uusia elämyksiä myös perheen pienimmille: aina yhtä ihana Harri …

Silja FriendSHIP – Ystävyyden laivalla on valtavasti tekemistä, jännittäviä seikkailuja ja uusia elämyksiä myös perheen pienimmille: aina yhtä ihana Harri Hylje, ihka oikea Muumi-disko, lasten oma buffet ja paljon muuta. Ystävyyden laivalla syödään hyvin, shoppaillaan kesälöytöjä, leikitään ystävien kanssa ja vaihdetaan salaisuuksia.

FriendSHIP-ranneke tuo tekemistä lapsille laivalla

Uusi FriendSHIP ranneke – Tallink & Silja Line

Ketkä ovat parhaita asiantuntijoita sanomaan, mitä kaikkea lasten seisovassa pöydässä pitää olla? No tietysti lapset itse. Siksi kutsuimme 18 lasta …

Uusien FriendSHIP-rannekkeiden avulla lapset ja nuoret voivat itse lunastaa herkkuja ja elämyksiä Siljan laivoilla.

Viihde laivoilla – Tallink & Silja Line

Siljan laivoilla seilaa lomailun asiantuntijoita. 7- ja 9-vuotiaiden lasten äiti, Silja Symphonylla työskentelevä Christa Nordlund-Hiltunen kertoo, …

Tutustu laivojen viihdekalentereihin ja inspiroidu eri reittien monipuolisesta viihteestä. Runsaasti myös ohjelmaa koko perheelle.

Esiintyjät laivalla – Tallink & Silja Line

Tallink ja Silja Line laivojen viihdekalenterit – Tallink & Silja Line

Tallinnassa riittää tekemistä koko perheelle. Matkusta lasten kanssa kätevästi Tallink Shuttlella ja nappaa Tallinkin vinkit talteen!

Katso laivojen viihdekalenterista, mikä bändi tai artisti esiintyy sinun matkallasi!

Lasten buffet-pöytä uudistuu – Tallink & Silja Line

Ketkä ovat parhaita asiantuntijoita sanomaan, mitä kaikkea lasten seisovassa pöydässä pitää olla? No tietysti lapset itse. Siksi kutsuimme 18 lasta vanhempineen Silja Symphonylle maistamaan, ideoimaan ja antamaan tiukkaa palautetta.

Siljan talvilomavinkit perheille – Tallink Silja

Talvilomavinkit perheille – Tallink & Silja Line

Siljan laivoilla seilaa lomailun asiantuntijoita. 7- ja 9-vuotiaiden lasten äiti, Silja Symphonylla työskentelevä Christa Nordlund-Hiltunen kertoo, miten koko perhe pääsee pääsee talvilomalla rentouttavaan resort-tunnelmaan.

Lasten kanssa Tallinnaan -vinkit – Tallink & Silja Line

Lasten kanssa Tallinnaan – Tallink & Silja Line

Tallinnassa riittää tekemistä koko perheelle. Matkusta lasten kanssa kätevästi Tallink Shuttlella ja nappaa Tallinkin vinkit talteen!

Keywords: silja line lapset