Stefan lindfors lapset

Stefan Lindfors: “Narsismini näkyy siinä, että tykkään olla esillä”

Stefan Lindfors: “Narsismini näkyy siinä, että tykkään olla esillä” – Kotiliesi.fi

Erik Stefan Lindfors (s. 3. toukokuuta 1962 Maarianhamina) on suomalainen graafinen suunnittelija, kuvanveistäjä, muotoilija ja sisustusarkkitehti.

Muotoilija Stefan Lindfors tykkää puhua itsestään ja tykkää, että hänestä puhutaan. Hän myöntää olevansa narsisti. Lue haastattelu Kotiliedestä!

Stefan Lindfors – Wikipedia

12.7.2013 — Stefan Lindfors ja Katariina Lehtonen Strauss-konsertissa 2011. … Katariina ja lapset juhlivat Lindforsia monen sadan ystävän kanssa.

Stefan Lindfors eroaa – Viihde – Ilta-Sanomat

7.1.2011 — Muotoilija Stefan Lindfors kertoo muuttaneensa pikkuhiljaa viime vuoden aikana Los Angelesiin. Vaimo ja lapset asuvat toistaiseksi kuitenkin …

Stefan Lindfors muutti Los Angelesiin – perhe jäi Suomeen

Stefan Lindfors muutti Los Angelesiin – perhe jäi Suomeen – MTVuutiset.fi

Erik Stefan Lindfors [1] on suomalainen graafinen suunnittelija, … [1] Lindforsilla on kaksi lasta näyttelijä-tuottaja Katariina Lehtosen kanssa, …

Muotoilija Stefan Lindfors kertoo muuttaneensa pikkuhiljaa viime vuoden aikana Los Angelesiin. Vaimo ja lapset asuvat toistaiseksi kuitenkin Suomessa.

Stefan Lindfors – Wikiwand

1.5.2022 — Kaikki lasten voimat on käytetty jo puoliltapäivin, ja iltapäivät ovat rankkoja, kertoo oululaisopettaja – Näin raa’at säästöt näkyvät kouluissa.

Erik Stefan Lindfors Lisäksi Lindfors on tehnyt opetustyötä taidealan korkeakouluissa. Lindfors on saanut useita kotimaisia ja ulkomaisia muotoilualan palkintoja. Lindfors on suunnitellut muun muassa astioita, huonekaluja, valaisimia, vaatteita ja kankaita sellaisille suomalaisille kotitalousväline- ja kalusteyrityksille kuin Arabialle, Iittalalle ja Martelalle sekä vaatealan yrityksille kuten Marimekolle. Hän on työskennellyt myös elokuva- ja televisio-ohjaajana. Televisiossa hänen ohjaamiaan televisiomainoksia on nähty esimerkiksi telealan yristen DNA:n ja Nokian kampanjoissa. Lindfors on ohjannut myös joitakin musiikkivideoita muun muassa suomalaiselle HIM-yhtyeelle kappaleille The Funeral of Hearts, Tears On Tape ja Into The Night. Lindforsin suunnitteleman Plup-pullovesipullon kokonaisympäristövaikutuksista syntyi kohu lokakuussa 2008. Vesipullon markkinoinnissa luvattiin luovuttaa 10 prosenttia pullon kokonaishinnasta Itämeren pelastamiseen. Tästä huolimatta Plup-vesipulloa ei voinut kierrättää normaaleissa pullonpalautusautomaateissa.

Muotoilija Stefan Lindfors haluaa herättää katsojan pohtimaan …

Muotoilija Stefan Lindfors haluaa herättää katsojan pohtimaan tekijää: “Oman kulman löytäminen on välttämätöntä” | Kaleva

30.4.2022 — Muotoilija Stefan Lindfors istuu piirtämillään portailla kohta … Lapsena Lindfors tykkäsi piirtää ja rakennella kaikenlaista.

Stefan Lindfors on operoinut vuosikymmenten ajan taiteen ja teollisen muotoilun eri sektoreilla. Hänestä ihmiset pitää saada pohtimaan, kukahan tämän on tehnyt.

”Ihmeellinen pätemisen tarve” on usuttanut Stefan Lindforsin …

”Ihmeellinen pätemisen tarve” on usuttanut Stefan Lindforsin muotoilemaan niin tuoleja, lentokenttätiloja kuin dildonkin, ja kuusikymppisenä hän tarttuu nyt rumpalin kapuloihin – Kulttuuri | HS.fi

30.4.2012 — Kuuluisa suomalaismuotoilija Stefan Lindfors paljasti Yle Fem -kanavalla … Stefan Lindfors vaimonsa Katariina Lehtosen kanssa vuonna 2006.

Pahin pelkoni on, etten enää kiinnostaisi ketään, sanoo yksi Suomen tunnetuimmista muotoilijoista.

Muotoilija Stefan Lindfors paljasti Ylellä kärsineensä … – Iltalehti

18.6.2017 — Stefan Lindfors psoeeraa Seiskalle. Muotoilija Stefan Lindforsin käytös ihmetytti: olutraivo iski junassa – kuva! Uutiset. 18.06.2017 18:05.

Muotoilija Stefan Lindforsin käytös ihmetytti – Seiska

Keywords: stefan lindfors lapset