Vasankari teemu perhe

Taustaa Teemu Vasankarista – Kaleva

Taustaa Teemu Vasankarista | Kaleva

1.11.2005 — Teemu Vasankari (kok.) valittiin Oulun kaupunginvaltuustoon vuonna 1997. Hän oli tuolloin 27-vuotias oikeustieteiden ylioppilas.

Teemu Vasankari (kok.) valittiin Oulun kaupunginvaltuustoon vuonna 1997.Hän oli tuolloin 27-vuotias oikeustieteiden ylioppilas.

Tallinnassa ammuttuna löytynyt Teemu Vasankari oli …

Tallinnassa ammuttuna löytynyt Teemu Vasankari oli ajautunut umpikujaan bisneksessä ja rakkaudessa – Kotimaa – Ilta-Sanomat

13.2.2022 — Teemu Vasankari sanoi oikeudessa, että liiketoimintakielto vaikuttaisi hänen elämäänsä katastrofaalisella tavalla.

Teemu Vasankari sanoi oikeudessa, että liiketoimintakielto vaikuttaisi hänen elämäänsä katastrofaalisella tavalla. Tuomion jälkeen tallinnalaisessa asunnossa päädyttiin peruuttamattomaan ratkaisuun.

Tällainen oli Virossa kuolleena löydetty suomalainen liikemies

Iltalehti

4.2.2022 — Teemu Vasankari oli kirjoilla Sveitsissä, mutta Viron mediatietojen mukaan hän asui Tallinnassa yhdessä avopuolisonsa kanssa.

Viron missikeisari paljastaa: Tällainen oli kuolleena löydetyn …

8.2.2022 — Tallinnassa surmattuna löytyneellä suomalaisliikemiehellä Teemu Vasankarilla ei ollut mitään näkyviä liiketoimia Virossa, mutta sen sijaan …

Tallinnan veriteon taustat: tuomio oli masentanut suomalaisen …

Tallinnan veriteon taustat: tuomio oli masentanut suomalaisen kohuliikemiehen | Seiska

12.2.2022 — Menehtynyt mies oli suomalainen kohuliikemies Teemu Vasankari, 52 ja nainen paikallinen julkkismissi Hanna-Maria Sell, 23.

Vänrikin uusi ruotu – Talouselämä

Vänrikin uusi ruotu | Talouselämä

… lakiasiainhoitaja Teemu Vasankari, nyt Head Investin toimitusjohtaja. … Noposen uran vaihdosta tukee vaimo Maarit Wallasvaara, yrittäjäperheen tytär.

Talouselämä kertoo päivän olennaisimmat talousuutiset analysoiden ja taustoittaen. Aiheina yritykset, sijoittaminen, työelämä, kansantalous ja paljon muuta.

Vasankarin mies sovintoon uhkauksesta | Yle Uutiset

3.11.2009 — Kuopion vapaa-ajankeskuksen toimialajohtajan Jaana Vasankarin aviomies ja … Psykiatri ajoi mereen perhe kyydissään ja sai poliisin aluksi …

Kuopion vapaa-ajankeskuksen toimialajohtajan Jaana Vasankarin aviomies ja vapaa-ajankeskuksen työntekijä ovat sopineet korvauksista jutussa, jossa Vasankarin aviomiestä syytettiin laittomasta uhkauksesta.

Tuula Vasankari | Filha ry

Perhe. Puoliso professori, johtaja Tommi Vasankari. Lapset LK Ville s. 1995 ja Sini s. 2000. Tuula Vasankari on aloittanut Turun yliopiston …

Virosta kuolleena löydetty liikemies on Suomessa …

Virosta kuolleena löydetty liikemies on Suomessa liiketoimintakiellossa – mies on Suomen ensimmäisiin teknologiamiljonääreihin kuuluvan Veikko Lesosen entinen luotettu – Talous | HS.fi

4.2.2022 — Teemu Vasankari sai tammikuun lopussa talousrikoksista neljän ja puolen vuoden ehdottoman vankeustuomion. Entinen kuntapoliitikko asui …

Teemu Vasankari sai tammikuun lopussa talousrikoksista neljän ja puolen vuoden ehdottoman vankeustuomion. Entinen kuntapoliitikko asui pitkän aikaa Sveitsissä.

Keywords: vasankari teemu perhe